Економіка

Обжиті будинки до 1000 доларів: де в Україні можна бюджетно придбати житло?

Війна сильно вплинула на ринок нерухомості в Україні. Житло подешевшало, водночас його оренда стала дорожча. В тих регіонах, де житло завжди було дорогим зараз можна придбати квартиру, чи будинок за ціну вдвічі, а то й втричі дешевшу ніж до війни. Проте, дешеві помешкання знаходяться не лише неподалік лінії фронту, чи в місцевості, що наближена до російського кордону. Добротний будинок в якому можна одразу ж починати жити, можна знайти й в західних регіонах, центральних, на Волині. Ось, наприклад, станом на червень 2024 року актуальними є наступні цікаві пропозиції.

Будинок у Рівненській області за 30 000 гривень

Перший бюджетний об’єкт нерухомості знаходиться у селі Тинне, що на Рівненщині.

“Продам будинок в селі Тинне Сарненського району Рівненської. 30 км до районного центру. Разом з будинком продається ділянка площею 25 соток. Загальна площа будинку складає 100 квадратів. Є газ, електрика”, – йдеться в оголошенні.

село

Будинок у Черкаській області за 35 000 гривень

Менш ніж за 1000 доларів можна купити й будинок в центральній частині України, на Черкащині. Тут будинок продають у селі Медведівка. Саме помешкання невелике — 40 квадратів. Однак, в ціну входить й 30 соток землі. А ще сарай, погріб, колодязь, пічне оформлення.

Будинок у Чернігівській області за 35 000 гривень

Тут будинок знаходиться у селі Дрімайлівка звідки до найближчого міста 30 кілометрів. Площа помешкання 85 квадратів й має він три кімнати. Поруч з будинком є озеро та магазин.

Доступне житло можна знайти у будь-якій області, однак у 90% це невеличкі села, які знаходяться за 20-30 кілометрів від райцентру, та ще далі від обласного центру. В усіх вищезазначених помешканнях можна жити, адже є необхідні комунікації. В деяких будинках звісно ж не завадить зробити косметичний ремонт.

Новини по темі:

Back to top button