Інциденти

У школах пролунав перший дзвоник

Сьогодні у школах України відбулися святкові лінійки з нагоди Дня знань та пролунав перший дзвоник.

Невпевнена малеча з переляканими очима зробила свій перший крок у доросле життя. А для випускників 11-х класів цей перший дзвоник засвідчив початок останнього року навчання.

Лінійки традиційно розпочали із гімну України та підняття прапору школярами. Першими до слова були запрошені директори шкіл. Також серед гостей були й відомі політики, громадські діячі та представники міських управлінь освіти і науки.

З привітальним словом до освітян звернувся і міністр освіти і науки Дмитро Табачник:

«У ці дні урочисто лунає знайома і дорога всім мелодія Першого дзвінка.

Надзвичайно хвилююче вона звучить для першокласників, які в цей святковий день ступають на дорогу Знань. З особливим трепетом звертаюся до першокласників – нехай ваш шлях буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Гарної вам подорожі країною знань!

Не менш важливим перший день навчального року є й для першокурсників. Я вітаю із тим, що вам вдалося досягти почесного звання – студент. Сьогодні ви починаєте рух сходинками професійного розвитку. Усім студентам бажаю наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених життєвих цілей. Упевнений, що саме молодь з новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна розвивати економічний та інтелектуальний потенціал держави, зберегти надбання поколінь та забезпечити гідне майбутнє України.

У цей день хочеться сказати слова щирої вдячності усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, шановні вчителі та викладачі, пам’ятайте – саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни».

Фото www.lutskrada.gov.ua.

Новини по темі

Back to top button