Спорт

Як у Проскурові закривали велосезон…

20 жовтня у Хмельницькому четверо кам’янчан – Валентин Балицький, Олексій Янчук, Дмитро Бойко та Михайло Левицький – долучились до закриття цьогорічного велосезону.  

На завершальний велопробіг OctoberBikeFest велосипедисти із Кам’янця-Подільського діставались потягом. Проте, щоб не забувати про мету подорожі – вже у Ярмолинцях пересіли на свої «сталеві коні». Проїхавшись визначними місцями тих країв – селами Сутківці та Шарівкою, кам’янчани попрямували до обласного центру.

Велопробіг зібрав понад 90 учасників. Старт відбувся у парку ім. Чекмана, а фінішували велосипедисти у дендро-парку поблизу автовокзалу. Таким чином, проїхавшись великою колоною по місту, учасники велопробігу в черговий раз спонукали хмельничан та гостей міста вести здоровий способу життя, бути справжньою командою у житті!

Кам’янецьким учасникам дуже зраділи, адже не очікували побачити на своєму святі гостей з іншого міста. Організований BikeПікнік після велопробігу дав змогу поспілкувались з іншими учасниками фесту та обговорити майбутні проекти.

Після завершення усіх заходів кам’янчани знову вирушили на потяг – додому!

Дмитро БОЙКО, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button