Кам'янець-Подільський

Патріотичний День молоді

День молоді (29.06.2014)

29 червня молодь Кам’янця-Подільського вкотре відзначила своє свято – День молоді. З ініціативи громадських активістів Андрія Зайця, Андрія Повознікова та Дмитра Бойка у сквері Гунські криниці організовано ряд заходів, що несли у собі патріотичний дух, прояв власної громадської позиції, любов до свого народу та рідної землі.

В рамках свята для кам’янчан організували виступи учасників молодіжного руху Street Workout, поетичні читання від творчого об’єднання «Phoenix», показ колекції одягу від Яни Козлвської, запальні танці від студії «На Бісс», битва брейкдансерів «Хіп-хоп в маси», музичні розваги, театралізоване дійство «Проблеми сучасної молоді», яке пройшло за участю акробатів, спортсменів та танцюристів.

Від імені міського голови Михайла Сімашкевича покоління NEXT привітала директор департаменту гуманітарної політики Альона Кузема:

– Кам’янець – місто молоді, і надзвичайно приємно, що ви, сьогоднішнє покоління маєте свою позицію, свою думку, активно долучаєтесь до будь-яких подій, які відбуваються. Ми щиро радіємо кожній вашій перемозі та успіхам. Ви, молоде покоління, майбутнє нашого суспільства, його надія та міцна опора. Сьогодні, у переломний для країни час, саме від вас залежить якою буде наша держава завтра.

Також Альона Леонідівна нагородила кращих активістів міста подяками та грамотами виконавчого комітету міської ради.

Завершився захід виступами гуртів «DenDi», «Ремікс» та «SV-Project» та переможниця конкурсу «Голос Кам’янця» Діана Молчанкіна.

В організації свята взяли участь: МГО «Ініціатива і Розвиток», спортивний рух «Street Workout», танцювальна студія «На Бісс», брейкданс команда «Texas team», поетичне творче об’єднання «Phoenix», музичні гурти «DenDi», «Ремікс», «SV-Project» та Діана Молчанкіна; модельні студії «ModaS» та «ART-Studio».

День молоді відбувся за підтримки відділу молоді та спорту Кам’янець-Подільської міської ради, страхової компанії «PZU Україна» (партнер проведення змагань з брейкдансу), Андрія Булатовича (послуги звукорежисера (Студія звукозапису «Auramusic»)), Андрія Зоіна (надання музичного обладнання (мистецький фестиваль «Respublica»)), піцерії «МакСмак» (підтримка в організації концерту).

Нагадаємо, що заходи до Дня молоді розпочались із засідання круглого столу «Ініціативна молодь – майбутнє і рушій розвитку будь-якої країни», яке відбулось 27 червня у сесійній залі міської ради.

День молоді (29.06.2014)

День молоді (29.06.2014)

День молоді (29.06.2014)

День молоді (29.06.2014)

День молоді (29.06.2014)

День молоді (29.06.2014)

День молоді (29.06.2014)

Фото Олега СІНЬКОВА.

Новини по темі

Back to top button