Інциденти

У Кам’янці готують пункти обігріву

Без перебільшення можна сказати, що сьогодні наша країна знаходиться в нестабільному стані. Ніхто не може дати стовідсоткової відповіді на запитання про те, що на нас чекає завтра-післязавтра: чи будемо ми мати тепло в своїх оселях, чи зможемо користуватися газом, якого нам можуть не дати.

Наразі ми перебуваємо в такому становищі, коли потрібно бути готовими до будь-яких надзвичайних ситуацій як в країні, так і в місті.

Кам’янець-Подільський вже давно працює над тим, щоб замінити газ альтернативними видами палива. Так, 22 жовтня на вул. Пушкінській буде запущено в дію чергову в місті котельню, яка працюватиме на солом’яних пелетах.

Однак, місто поки що залежить від газу, тому на випадок надзвичайних ситуацій з його постачанням, згідно доручення міського голови Михайла Сімашкевича розроблено план по створенню пунктів обігріву.

Попередньо заплановано, що розташовуватимуться вони в разі необхідності у приміщеннях таких навчальних закладів: НВК №3, ЗОШ №6, НВК №9, ЗОШ № 10, ЗОШ №12, НВК №16, НВК №17.

Новини по темі

Back to top button