Кам'янець-Подільський

«Квітневий подих» Ірини Мельник

«Квітневий подих» Ірини Мельник

13 лютого в інформаційно-туристичному центрі готелю «Reikartz» відбулась презентація дебютної виставки «Квітневий подих» художниці Ірини Мельник. Організатором експозиції виступив знаний у місті та за його межами голова Кам’янець-Подільського МО товариства «Просвіта» Славко Полятинчук.

Усі роботи – натюрморти, виконані в реалістичній манері й виключно в яскравих та соковитих кольорах. Така палітра відтінків цілком зрозумімал, адже Ірина надихається творами авангардистів та імпресіоністів. Окрім того, на своїх полотнах художниця поєднала різні техніки та манери написання.

За передчасне пробудження весни у нашому місті від міського осередку товариства «Просвіта» та директора департаменту гуманітарної політики Альони Куземи Ірина отримала подяки і дипломи.

У лютневі морози квітковий настрій з нотками спілих та соковитих фруктів отримали усі присутні на відкритті. То ж завітайте і ви навиставку «Квітневий подих» Ірини Мельник, щоб відчути ці неймовірні нотки. Експозиція триватиме до 27 березня.

Новини по темі

Back to top button