Кам'янець-Подільський

У Кам’янці працівники культури відзначили професійне свято

Працівники культури Кам'янця відзначили професійне свято

Своє професійне свято відзначають 9 листопада працівники культури та майстри народного мистецтва – люди, які бережуть українські традиції, плекають мистецтво, створюють його, та є тим осередком, який прививає в кожного любов до прекрасного.

Неможливо уявити Кам’янець без його талантів, які щоденно творять, плекають та примножують українські традиції та українську культуру. Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, з нагоди свята в сесійній залі міськради відбулися урочистості, під час яких подякував представникам культурної та мистецької сфер, очільник міста Михайло Сімашкевич.

«Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто присвятив себе благородній справі – творити, розвивати, відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Дякую за щоденну працю, цікаві ідеї та реалізовані проекти. Бажаю вам міцного здоров’я, невпинного руху вперед та нових мистецьких звершень», – зазначив Михайло Євстафійович.

За заслуги у сприянні реалізації соціально-культурної політики, вагомий внесок у створення духовних цінностей, високу професійну майстерність мер вручив Почесні грамоти виконавчого комітету кращим працівникам культури.

Відзначили й учасників народного аматорського театру української пісні «Петридава», який відзначає 10-річчя з нагоди свого заснування.

Від імені народного депутата Володимира Мельниченка привітав кам’янчан, які дбають про розвиток талантів, збереження культури та плекання споконвічних цінностей нашого народу, його помічник Дмитро Васильянов.

Виступ народного театру української пісні «Петридава» завершив урочистості.

Новини по темі

Back to top button